dimecres, 29 de juny del 2016

Àfrica Experience!: un viatge per Kenya i Tanzània

Hola amics i amigues!!

Ara feia temps que no publicàvem res dels nostres viatges, oi?? Doncs per reprendre el bloc que millor que parlar-vos d'aquest gran viatge que hem fet! A Àfrica, i més concretament de safari per Kenya i Tanzània.
Selfie amb els nostres amics davant una hipo-pool

Aquest, era un viatge que teníem moltes ganes de fer, i de fet, ha estat un auto-regal per celebrar els 40 anys (d'en Marià). Aquest cop, no ens volíem matar gaire planificant la ruta, buscant vols i allotjaments... a més, creieu-nos que vist el panorama africà, millor que no ho feu per lliure (tot i que hi ha molts blogs que us animaran a fer-ho). A ambdós països, el "mangoneo" i el "suborn" està a l'ordre del dia!  Però bé, això també forma part de l'aventura! Així que si us animeu a fer-ho ja ens ho explicareu...

Això sí, vam estar investigant un munt d'agències i opcions de viatge, ja que no volíem fer qualsevol safari i teníem clar que el model del nostre viatge havia de ser de turisme responsable. Aquí us deixem algunes de les agències que vam investigar per triar el nostre viatge a Àfrica:

Tarannà
Orixà Viatges
Kananga
Ratpanat
Terres Llunyanes
Tuareg Viatges

Moltes d'elles les vam trobar al B-Travel (antigament amb el nom de Saló Internacional del Turisme de Barcelona).
També us aconsellem visitar la viatgeteca del CIAJ (Centre d'Informació i Assessorament per a Joves) on podreu endur-vos un munt de material de viatges en préstec, i fins i tot, reservar una assessoria en turisme personalitzada que us ajudarà a organitzar el vostre viatge.

Volem agrair també l'ajuda que ens va donar Sònia Tres (tècnica en turisme i autora del bloc Viaje a la Barcelona secreta) en la planificació del nostre viatge, gràcies a ella vam saber que visitar a l'illa de Zanzíbar.

Amb la Sònia vam fer un estudi dels packs que oferien les agències, i finalment per qualitat-preu i pels serveis que oferien vam triar el viatge "Memorias de África clásico" de Kananga. En total 16 dies de viatge, que creieu-nos, tornaríem a repetir sens dubte!! Els paisatges i parcs naturals d'aquesta regió de l'Àfrica (Ol Pejeta, Masai Mara, llacs Naivasha i Victòria, Serengeti, el cràter del Ngorongoro i la illa de Zanzíbar), sobrevolar en globus el Masai Mara, dormir sentint les hienes al Serengeti, nedar a les platges mítiques de Zanzíbar...són una autèntica meravella!!






Ah, i ple d'aventures i molta diversió!! Què? Ens acompanyeu a descobrir el nostre viatge?? Som-hi doncs!!

Elefants en la reserva Ol Pejeta Conservancy (Kenya)

2 comentaris:

  1. Qué bonito! lo mejor de la información de viajes es ver que luego se hace realidad! Enhorabuena, chicos!

    ResponElimina
  2. Gracias a ti Sonia, tus consejos y recomendaciones fueron de gran ayuda! Esperemos que podamos aportarte alguna información nueva...
    Besos!!
    Jordi y Marià

    ResponElimina